Miraj Pizza

Miraj Pizza

Autor
  • Rapiditate
  • Mancare
  • Preturi
  • Site
  • Servicii

Miraj Pizza este un restaurant cu preparate atat italiene, cat si romanesti care livreaza mancare la domiciliu. Localul ne recomanda sa-i incercam numeroasele feluri de pizza coapta pe vatra, numai buna pentru a ne potoli foamea atunci cand suntem la birou sau acasa. Fara indoiala, pizza este unul dintre cele mai populare preparate atunci cand vine vorba de comandat mancare la domiciliu, asa ca trebuie neaparat sa aflam cat de bune sunt produsele acestui restaurant. Motiv pentru care, am considerat necesara plasarea unei comenzi la Miraj Pizza. Ia sa vedem ce  fel de preparate si servicii ofera!

Sunt sigur ca sunteti de acord cu mine atunci cand spun ca site-ul Miraj Pizza are un aspect cat se poate de clasic si simplu. Totodata este foarte simplu de folosit, iar meniul se rasfoieste in functie de zona in care  vreti sa comandati: Berceni sau Militari. Meniul nu este foarte lung. Contine preparate de baza cu specific italian si romanesc: pizza, paste, supe, preparate calde, meniuri, peste, salate si multe alte tipuri de mancare. Oferta este foarte variata. Produsele contin atat ingredientele, cat si dimensiunea sau gramajul lor, dar nu toate au poze. Doar cele din categoria Pizza contin imagini, si inca cateva din sectiunea paste. Referindu-ne doar la pizza, deoarece acest preparat ma interesa pe mine in mod deosebit, aceasta este disponibila fie la 31cm fie la 41 cm. Preturile sunt mici, pizza de 31 cm costa intre 13 lei si 21 lei, in timp ce pizza de  42 de cm costa intre 30 lei si 39 lei.

Pizza Vegetariana

Comanda nu se poate pune direct pe site. Dupa spusele dispecerului, mancarea mea avea sa ajunga la adresa de livrare in aproximativ 50 de minute.

Pizza Margherita cu topping

Ei bine, a ajuns in vreo 45 de minute, lucru care m-a bucurat foarte tare deoarece imi era destul de foame. Livratorul mi s-a parut serviabil si politicos. Am simtit de la usa mirosul imbietor de pizza care venea dinspre cutiile de carton. I-am achitat comanda si m-am intors in casa grabit. Pizza arata foarte bine, as putea spune chiar ca era identica cu cea din imaginile de pe site. Marginile  groase erau ridicate si rotunjite in acelasi mod, iar ingredientele erau coapte  exact atat cat trebuie. Gustul mi s-a parut bun. Dupa parerea mea, cea vegetariana a fost ok, insa Margherita cu cele doua topping-uri nu m-a convins. Avea topping de ciuperci si porumb din belsug, nu cantitatea era problema. Dar pentru ca cea mai mare parte a acestor ingrediente era asezata peste cascaval, aveai impresia ca mananci un sandwich si nu o pizza. Cam asta era gustul sau.

Miraj Pizza are un raport foarte bun intre calitatea produselor si serviciilor oferite si pretul mancarii sale. Dar nu va asteptati la o pizza extraordinara. Livrarea este rapida, angajatii sunt prietenosi si amabili, iar mancarea este preparata din ingrediente de calitate. Singura sugestie este ca in cazul in care  comandati o pizza sa alegeti doar variantele din meniu, si sa nu incercati sa o imbunatati adaugand topping. Acesta va schimba total gustul specific de pizza pe care il adoram cu totii.

468 ad

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Da Nota

Optionally add an image (JPEG only)