Pizzicato

Pizzicato

Autor
  • Rapiditate
  • Mancare
  • Preturi
  • Site
  • Servicii

Review Updatat!

Cu siguranta ati remarcat prin oras reclamele Pizzicato. Sincer, nu cred ca au scapat cuiva bannerele batatoare la ochi cu…, ei bine, „pin-up girls”. Un mod destul de neobisnuit pentru a promova un restaurant cu livrare la domiciliu, dar pana la urma si-a atins scopul propus: acela de a ne atrage atentia.

De ceva timp, imi doresc sa incerc produsele Pizzicato si iata ca a venit momentul. Judecand dupa agresivitatea campaniilor sale de promovare outdoor era de asteptat ca si site-ul sa fie unul foarte profesional si modern. Site-ul Pizzicato.ro este frumos, complex si foarte usor de folosit. Imaginile sunt clare si elegante si informatia este concentrata in partea centrala a paginii, astfel produsele se bucura de o vizibilitate mai buna.

Comanda Pizzicato Pizza 1 margherita

Este foarte important de precizat faptul ca Pizzicato nu vinde doar pizza. Meniul sau include o oferta foarte  diversificata de: pizza, paste, supe, salate, meniuri variate, deserturi si bauturi. Pentru ca eram deja hotarat sa testez calitatea produselor din gama pizza ,am trecut repede in revista toate produsele existente pe site si am revenit la categoria pizza. Posibilitatile sunt numeroase si fiecare tip de pizza se poate comanda cu unul dintre aceste 3 feluri de blat: integral, subtire si pufos. Preturile mi s-au parut putin mai mari decat media pietei, iar aceastea variaza in functie de dimensiunea pizzei pe care o alegi: 23 cm, 30 cm sau 40 cm. Eu am ales Quattro Formaggi si Margherita, ambele la 30 de cm. Prima costand 25 de lei, iar a doua 16 lei. Cum nu puteam omite desertul, am optat pentru un tiramisu la 9 lei. Comanda a fost plasata pe site, destul de repede si usor, iar telefonul de confirmare a urmat dupa vreo 10 minute.  Dispecerul a fost politicos si s-a limitat strict la confirmarea datelor de livrare si a produselor comandate. Mi s-a spus ca in estimativ 60 de minute comanda va fi livrata. Mi s-a parut destul de mult avand in vedere faptul ca nu era o ora de varf care sa intarzie atat de mult transportul mancarii.

Comanda Pizzicato Pizza quatro formaghi

Marea mea nemultumire a fost faptul ca a durat mai bine de o ora ca sa primesc comanda. Repet, livrarea in sine nu putea dura foarte mult deoarece comanda nu a fost plasata la o ora la care orasul sa fie atat de aglomerat, iar acest lucru nu poate sa insemne decat o intarziere in transmiterea si prepararea mancarii. Curierul a fost serviabil si a reusit sa diminueze nemultumirea mea legata de lunga asteptare. Surprinzator, cele doua pizza nu erau reci. Ambalajul era de calitate, arata bine si avea ceva ce nu prea vezi pe la firmele de livrari mancare la domiciliu de la noi – hartie protectoare pe fundul cutiei pentru ca pizza sa nu se lipeasca de carton din cauza condensului. Lucru care trebuie sa recunoastem ca ni se intampla aproape de fiecare data cand comandam pizza, mai ales daca aceasta apuca sa se raceasca inainte de a fi mancata in intregime.

Comanda Pizzicato Pizza aproape

Tiramisu Pizzicato livrari

Nu pot sa zic ca am fost impresionat de gustul pizzei. Sa nu ma intelegeti gresit, nu mi s-a parut rea, insa ma asteptam la ceva mai mult. Gustul este unul comun, poate sub cel al firmelor cu calitate medie care livreaza acest tip de mancare la domiciliu. Blatul era subtire si ok, iar mixul de ingredientele cam insipid. A trebuit sa adaug sos pentru a o mai condimenta putin. Iar la final a venit desertul, un Tiramisu care  mi s-a parut ca lasa foarte mult de dorit la capitolul estetica, insa a fost bunicel. Cu siguranta, Pizzicato mizeaza mai mult pe promovarea agresiva ca sa devina liderul livrarii pizza Bucuresti.

Daca ar fi sa vorbesc pe scurt despre produsele si serviciile de livrare la domiciliu ale restaurantului online Pizzicato atunci ar trebui sa incep cu faptul ca desi preturile sunt mai ridicate decat media pietei. Site-ul arata foarte bine si este foarte usor de folosit, iar personalul restaurantului este politicos si serviabil. Timpulde livrare a constituit din punctul meu de vedere un mic dezavantaj pentru ca a durat cam mult si ar trebui sa incerce sa se perfectioneze la acest capitol.

468 ad

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Da Nota

Optionally add an image (JPEG only)