Zen Sushi

Zen Sushi

Autor
  • Rapiditate
  • Mancare
  • Preturi
  • Site
  • Servicii

Zen Sushi este unul dintre restaurantele bucurestene care exceleaza in arta culinara japoneza. Secretul sau este unul simplu: prospetimea ingredientelor dublata de talentul bucatarilor sai. Aici, cei care adora bucataria asiatica au sansa de a se delecta cu gustul fin si inconfundabil al sushi-ului japonez gatit intr-o maniera autentica ce conserva unicitatea acestei culturi culinare fascinante.

Zen Sushi Combinatie

Daca nu ai incercat sushi pana acum atunci trebuie neaparat sa gusti din aceste savuroase rulouri de orez combinate cu cele mai inedite legume si peste crud. O lume intreaga apreciaza sushi-ul si in ultimii ani acest preparat a reusit sa cucereasca un numar impresionant de gurmanzi romani . Eu ma numar printre acestia si tocmai din acest motiv am simtit ca este necesara testarea calitatii produselor mult laudatului Zen Sushi. Din fericire, preparatele sale pot fi comandate si la domiciliu constituind o optiune numai buna pentru o masa savuroasa la birou sau o cina inedita acasa.

Meniul este deosebit de cuprinzator si nu include doar sushi. Pe langa faimoasele rulouri japoneze, Zen Sushi ne mai delecteaza cu supe, aperitive calde, feluri principle pe baza de vita, pui, porc si fructe de mare, salate si deserturi. Iar, in ceea ce priveste sushi-ul,  putem comanda de la renumitele Makisushi  care reprezinta rulouri cu orez invelite in alge nori pana la complicatele Sashimi preparate din peste crud si din cele mai rafinate ingrediente. Dupa ce am studiat foarte atent toate optiunile din meniu, am ales sa comand un Mix Sushi pentru Doi(20 de bucati) la 80 lei si Salmon Ura Maki(6 bucati) la 20 de lei.

Zen Sushi Inside Out Somon

Spre surprinderea mea, livrarea a fost foarte rapida. In aproximativ 50 de minute comanda deja sosise.  Cele doua platouri de sushi au reprezentat o adevarata incantare atat pentru ochi, cat si pentru papilele gustative. Fiecare rulou arata foarte bine, fiind mai mult decat evident ca bucatarii de la Zen Sushi au o reala maiestrie in a transforma simple ingrediente in reale opere de arta. Trecand peste surprinderea initiala datorata esteticii mancarii, am gustat din sushi-ul comandat. Era foarte gustos si, evident, foarte proaspat. Gustul unui sushi cu adevarat bun consta in prospetimea si calitatea ingredientelor folosite deoarece acesta se prepara din peste, legume si fructe crude. Din fericire, Zen Sushi pretuieste acest foarte important detaliu.

Daca iti doresti sa descoperi cea mai savuroasa parte a bucatariei japoneze atunci iti recomand sa incerci Zen Sushi. Este restaurantul japonez cu livrare la domiciliu care pune accent pe prospetimea si calitatea ingredientelor folosite, dar si pe maiestria si talentul bucatarilor sai. Aici vei regasi gustul bun al sushi-ului japonez.

468 ad

Scrie un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Da Nota

Optionally add an image (JPEG only)